• Cum ne-am „nascut”

Ne-am nascut si am crescut in cadrul Metrocert Umitemp, laborator de metrologie independent cu experienta extensiva, fondat in 2006, certificat SR EN ISO/CEI 17025/2005, cu un domeniu de expertiza foarte larg.

Pe masura ce a trecut timpul si noi am progresat, am realizat un lucru foarte important. Clientii nostri din market share-ul de Validari/Calificari/Mapari au nevoie de mult mai multa atentie. Tocmai de aceea, o parte din grupul nostru de colegi s-a dedicat in totalitate acestei zone, am studiat impreuna si am invatat mai mult, astfel incat sa devenim extrem de buni in ceea ce facem. Iar echipa noastra creste.

Astfel am creat o divizie noua, cu resurse distincte si o baza de cunostinte considerabila. Si un nume personalizat si sugestiv. Mai exact: Metrocert Validation & Consulting. De ce? Pentru a ne focusa complet pe clientii nostri. Astfel, noi ne ocupam cu atentie de partea de “Validation” in timp ce Metrocert Umitemp este dedicat in totalitate zonei de etalonari/calibrari, pentru aceeasi clienti.

      • Domeniul nostru de activitate

Este chiar simplu sa raspundem la aceasta intrebare. Si totusi putin complicat. Website-ul nostru este o exprimare, am putea spune chiar artistica a zonei noastre de expertiza, depictand servicii specifice domeniului de Validari.

In practica, facem Mapari (termice/umiditate relativa) pentru depozite. Calificam si validam dispozitive/incinte respectiv procese. Dar nu-i chiar atat de simplu totusi. In afara optimizarii proceselor noastre interne, am inteles destul de repede ca toate documentele noastre, in forma Rapoartelor de Mapare/Calificare/Validare trebuie sa fie finalizate intr-un timp rezonabil.

Data fiind complexitatea domeniului si cantitatea foarte mare de informatii si masuratori de procesat, cat si nevoia de a emite Rapoarte si Documentatie precise si calitative, am realizat ca nu am putea supravietui fara o “tipologie” speciala de coleg pe langa noi. Vorbim de software developer/programator. Tehnologia Informatiei si per total faptul ca suntem destul de dezghetati ne ajuta sa fim mai buni si mai rapizi in ceea ce facem.