CONSULTANTA | MENTENANTA | CLOUD

CONSULTANTA GENERALA DEPOZITE SI SISTEME FARMA, TRANSPORT, HVAC

Activand din 2006 si acoperind un market share substantial, avem convingerea ca putem sa ne ghidam clientii spre decizii cat mai bune, intr-un domeniu pe care il cunoastem foarte bine. Avand o experienta vasta cu aparatura si dispozitivele specifice industriei, cat si in zona de echipamente de calcul si IT, colegii nostri va pot oferi consultanta la cerere sau ca parte din pachetele noastre de servicii cu consultanta inclusa. Intrebarile de mai jos sunt doar niste exemple, asa ca va incurajam sa ne intrebati orice va este neclar. Ne place sa vorbim despre acest domeniu si ne place sa ne ajutam clientii.

 • Ce este necesar pentru autorizarea unui nou spatiu de depozitare a produselor farmaceutice?
 • Consultanta asupra serviciilor de Validare, Calificare IQ/OQ/PQ, Mapare. Ce implica acestea? Cat de des se fac aceste masuratori?
 • Ce sisteme de monitorizare termica si de umiditate relativa sunt recomandate din punct de vedere al reglementarilor actuale, fiabilitatii si usurintei de utilizare? Ce fel de sisteme de transport si monitorizare mobile sunt considerate de noi cele mai cost-effective si fiabile?
 • Care sunt procedurile si documentele de care este nevoie pentru audit ANMDM/audit extern?
 • Care este layout-ul optim al depozitului de medicamente astfel incat costurile de HVAC sa fie cat mai mici? Ce sisteme HVAC sunt fiabile si au un consum energetic redus?
 • Cum pastram in siguranta datele critice, in special datele de temperatura si umiditate relativa? Ce solutii de backup, onsite sau offsite putem implementa si cat costa acestea? Cum putem interveni in caz de avarie sau probleme cu sistemele de monitorizare termica?

MENTENANTA SISTEME MONITORIZARE

Pe baza nevoilor din ce in ce mai complexe ale clientilor nostri, am dezvoltat o noua structura de servicii pe zona de sisteme de monitorizare a conditiilor de mediu in spatiile de stocare pentru produsele termosensibile.
Pentru ca aceste sisteme sa functioneze neintrerupt si pentru evitarea potentialelor probleme si defectiuni care pot aparea (uneori sistemele nu sunt intretinute corespunzator si copiile de siguranta se fac intr-o maniera neregulata sau chiar deloc), am dezvoltat o serie de pachete de servicii care acopera toate aceste nevoi astfel incat beneficiarii nostri sa aiba o grija mai putin.

 • Menenanta / Consultanta Telefonica
 • Interventie Remote Teamviewer/Anydesk
 • Mentenanta periodica Remote Sofware & Computer alocat pentru Monitorizare / Audit periodic sistem
 • Fisa Audit / Mentenanta periodica
 • Interventii la locatie in caz de avarii grave
 • Verificare status etalonari si notificare client asupra necesitatii reinoirii documentelor
 • Service Level Agreement, in care printre altele, sunt specificate termenele de interventie

CLOUD BACKUP

Pornind de la nevoile directe ale clientilor nostri, noua divizie dedicata a METROCERT, respectiv METROCERT VALIDATION & CONSULTING, a dezvoltat „in house” un serviciu de backup pentru datele critice ale clientului, dedicat pentru bazele de date ale sistemelor de monitorizare de temperatura si umiditate relativa.

Am investit in propriile noastre servere si un departament de IT si retelistica modern, format din oameni cu experienta extrem de vasta in tehnologiile moderne ale secolului nostru.

Ce putem oferi? Siguranta absoluta a datelor clientilor nostri, prin servere cloud offsite, cu multiple nivele de redundanta. In baza pachetelor noastre de servicii, veti putea alege solutia de Cloud Backup potrivita pentru dumneavoastra. In tot acest proces va putem ajuta, pas cu pas in a alege cele mai potrivite solutii.

In baza documentului Service Level Agreement, stabilim detaliile colaborarii noastre, astfel incat totul sa fie foarte clar.

Nu sunt necesare configurari speciale iar sistemul dezvoltat de noi este conceput astfel incat sa nu depinda de specificul retelei fiecarui client, ci sa functioneze in orice situatie, fara interventie umana.

Astfel ne asiguram ca pastram bazele de date ale sistemelor de monitorizare in siguranta, in cateva copii si versiuni, care se schimba cu fiecare modificare a sistemului. Daca aparte evenimentul nefericit al pierderilor de date, noi putem asigura restaurarea sistemului pe computerul dumneavoastra, impreuna cu baza de date salvata in METROCERT CLOUD.

PACHETE SERVICII

Fiecare pachet din tabelul de mai jos a fost conceput pornind de la clientii nostri si nevoile acestora. Dimensionarea pachetelor a fost croita pe specificul nevoilor fiecarei categorii de client, de la farmacii, pana la depozite multi-site.